به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ عینالله جهانی، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا با تأسف از وقوع حادثهی مرگ کودک ۴ ساله به دلیل گیر کردن گردنش بین شیشه خودرو گفت: چرا باید با بیاحتیاطی و بیمبالاتیها، جان عزیزانمان را از دست بدهیم.
وی بیان میشود: 18 درصد از افرادی که در تصادفات و سوانح ترافیکی جان خود را از دست میدهند، زیر 18 سال سن دارند به نظر میرسند در مقابل پویش ۱۸ ـ ۱۸ که توسط پلیس راهور راهاندازی شده است، همه به این پویش بپیوندیم و مراقب باشند. فرزندان خود باشند.
این مقام مدیریت افزود: درست است که این حادثه حین رانندگی پدر نبوده است اما مسائل مربوط به رانندگی و حوادث سوانح مربوط به خودرو فقط در زمان رانندگی نیست و باید در زمان توقف و پارک نیز به مسائل ایمنی توجه کنیم.
جهانی متذکر شد: بهطور مثال میگوییم حین پارک خودرو در سرازیری، فرمان خودرو بهسمت راست متمایل، در دنده عقب گذاشته و ترمز دستی بالا کشیده میشود، تا خودرو حرکت نکند و در یک حرکت احتمالی نیز با جدول، از حرکت بازایستد یا. اگر میگوییم حین پارک خودرو در سربالایی، حتماً فرمان خودرو بهسمت چپ گرفته و خودرو در میآید که در صورت حرکت احتمالی خودرو، مجدداً چرخ خودرو به روی میز خودرو مینشیند و میشود.
تنها گذاشتن کودک داخل خودرو کار بسیار خطرناکی است
اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور عنوان کرد: برخی از افراد حین جابهجایی خودرو را در پارکینگ منازل یا مجتمعهای مسکونی، با کودکانی که احیاناً داخل پارکینگ بازی میکنند، شاهدیم.
وی منبع کرد: سانحه بسیار پلیس را دردمند و متأثر کرد. ما قبلاً نیز در حادثهای مشابه شاهد بودیم که یک پسربچه داخل خودرویی قرار داشت که در کنار راه بود، چند لحظه بعد پدر یا مادر از خودرو فاصله گرفتند که این پسربچه خود را از پنجره بیرون آورده بود و ناآگاه دست وی، با شیشه شاسی. بالابر برخورد کرده است و متأسفانه این کودک بهدلیل بهروی گردن و نارسایی در نور فوت میکند.
بیشتر بخوانید:
این مقام مدیریتی انجام می دهد: درست است که در چند روز قبل، پدر این فرزند قصد دارد با استفاده از دور، از وسایل ایمنی نقلیه خود را بالا برد و چون کودک در داخل خودرو قرار دارد، این اتفاق دلخراش افتاده است. اما به سایر خوانندگان این مطلب باید بگویم که همیشه و در همه حال باید مسائل ایمنی را مدنظر قرار دهند، بهتر است کودک را در داخل خودرو و دور از آن بگذاریم، بهلحاظ ایمنی و مسائل حاشیهای کار بسیار خطرناکی است، ممکن است که آن را انجام دهد. بچه بخواهد با دنده، فرمان یا سوئیچ بازی کند و ممکن است حتی با پایین آوردن ترمز دستی، خودرو را به حرکت درآورد و اگر قرار است کودک در خودرو تنها گذاشته شود، باید کاملاً جلوی دید والدین قرار گیرد.
نبود سنسور در خودرو؛ عامل مرگ ۴ ساله/ چرا خودروهای ما کمترین آپشن های خودروهای خارجی را ندارند؟
جهانی ادامه داد: مهم ترین نکته حائز در این حادثه است که مردم نیز به آن توجه دارند، این است که چرا و چرا خودروهای ما کمتر از خودروهای خارجی رانده می شوند، به عنوان مثال اگر خودروهای تولیدی مانند خودروهای خارجی تولید شوند، سنسور شیشه ها را نیز تولید می کنند. داشته باشید، با قرار دادن یک مانع حین بالا رفتن، شیشه بهطور خودکار میشود و حتی به پایین باز میشود.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور گفت: یعنی در خودروهایی که به این سنسورها مجهز هستند، بهطور مثال اگر دست فرد روی شیشه قرار گیرد و دکمه، ریموت و شاسی زده شود، شیشه بالا نمیرود و به پایین بازمیگردد و اینجاست که ما از آن مطمئن شویم. خودرو را بهصورت پیوسته مطرح میکنیم، اینجاست که مدعی ایمنی و سلامت مردم و زبان گویای مردم هستند و از خودروسازان میخواهم حتماً به مسائل ایمنی داخل خودرو توجه کنند، چه اشکالی دارد خودروهای مونتاژ هم چنین آپشنهایی (سنسور) داشته باشند.
وی گفت: هر کس مطمئناً از نظر مالی مقاومت نمیکند و اگر مطمئن باشد، آن را میپردازد.
این مقام تصمیمگیرنده پیشنهادی برای هموطنان در حفظ جان کودکان میکند و اجازه نمیدهد ۱۸ درصد از افراد را در تصادفات و حوادث ترافیکی فوت میکنند، افراد زیر سال باشند، میشوند: همچنین ۱۸ امیدواریم خودروسازان سریعاً به فکر ایمنی و آرامش مردم باشند. این مطالب از خودروسازان، یک درخواست عمومی است و فقط مطالب پلیس نیست.